Халфът на Черно море Георги Илиев бе крайно разочарован от

...
Халфът на Черно море Георги Илиев бе крайно разочарован от
Коментари Харесай

Георги Илиев: Това е неуважение към футбола

Халфът на Черно море Георги Илиев бе извънредно отчаян от загубата с 1:5 от Левски. Той насочи много рецензии към своите съотборници за отношението им към този мач. Според него те са показали пренебрежение към футбола с представянето си на “Герена”.

“Загубихме, тъй като бяхме извънредно незаинтересовани във фаза отбрана. Страшно доста пространства за противника. Всеки пас минаваше сред линии, над линии - могат да се намерят доста неточности, в случай че тръгне да се гледа. Какво значи да сме настроени ваканционно? Остават три мача, с този бяха четири, ваканционно след тези мачове. Не може, това е пренебрежение към футбола. Отсъствах при започване на седмицата, тъй че има аргументи да не стартира като титуляр. Надявам се да променим отношението си в оставащите мачове. Срамно е, няма какво да го дъвчем, цялото отношение към играта, към самата специалност. Лично аз съм отчаян и от себе си”, съобщи Илиев.

“Левски имаха шанса да вкарат от първите две обстановки, трансформира се мача, само че не е казусът, че са вкарали един, два, три гола. Проблемът е по какъв начин се стига до тези голове и какво е отношението на тима. Какво пояснение да дават играчите? Има си моменти, когато се приказват тези неща. Ще ги приказваме. Има цяла седмица до идващия мач, да си отчетем грешките. Треньорът ще каже къде сме сбъркали”, добави ветеранът.
Първа лига 7 кръг, неделя 12 май  Левски 5:1краен резулат  Черно море
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР