Халфът на Черно море Александър Цветков коментира лошото представяне на

...
Халфът на Черно море Александър Цветков коментира лошото представяне на
Коментари Харесай

Александър Цветков: Срещу Славия ще се борим за победа

Халфът на Черно море Александър Цветков разяснява неприятното показване на отбора вкъщи и отличното показване като посетител. Той показа мнението си преди дуела на отбора със Славия в предаването "Преди кръга " в ефира на DIEMA SPORT.

"Получи се едно огромно нищо, играхме на една врата, само че те имаха едно състояние и завоюваха. Гостуванията ги взимаме с лекост, а вкъщи е тежко, не зная, за какво се получава по този начин. Създаваме задоволително положения, само че не можем да ги осъществяваме. Обстановката е спокойна в съблекалнята ", разяснява Цветков.

"Сезонът потегли доста добре за нас, само че загубите след положителния старт ни повлияха, стигна се до треньорска рокада, поуспокоихме се, упражняваме, само че вкъщи не се получава ", добави той.

"Чуваме почитателите още от 10-ата минута да ни споделят да хвърляме фланелките, само че не би трябвало да оставяме това да ни въздейства. Славия са много добър тим, нека да успеем да се възстановим и подготвим за дуела. Надявам се да победим ", сподели още Цветков.

Срещата от 18-ия кръг сред отборите на Славия и Черно море е във вторник от 15:00 часа и ще може да го наблюдавате в ефира на DIEMA SPORT GONG PLAY Gong.bg и честотите на Дарик радио.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР