Халфът на Челси Рос Баркли набързо обиколи заглавията на жълтите

...
Халфът на Челси Рос Баркли набързо обиколи заглавията на жълтите
Коментари Харесай

Пиян Ас на Челси стана за смях: Викаха полиция заради свинщината му

Халфът на Челси Рос Баркли небрежно обиколи заглавията на жълтите издания из Острова, откакто беше уловен в непредвидена вина. Английският национал изпадна в състояние, при което служители на реда го ескортираха до банкомат, с цел да заплати за почистването на изцапано от него такси.

Случката се разиграла в центъра на Ливърпул, което не е учудващо, поради обстоятелството, че Баркли е родом оттова и е младеж на Евертън. Той се качил в колата, държейки чипс и кебап, които обаче изпуснал върху задната седалка. Шофьорът незабавно изискал от 25-годиния футболист да заплати почистването на автомобила, но Баркли много безочливо отказал.

Спорът се разгорещил в идващите минути, заради което таксиджията се обадил на полиция. Вестник „ Мирър” откри очевидци на случката, разиграла се към 11 часа вечерта локално време. Според очевидците Баркли изрично отказвал да почисти самичък колата или да заплати за осъществяването на сходна услуга. Футболистът бил очевидно в нетрезво положение и опитал да се измъкне с оправданието, че няма пари в брой в себе си. Затова двамата служители на реда почтително го придружили до непосредствен банкомат, откъдето да изтегли пари.

Според контракта си в Челси Баркли получава по 100 хиляди паунда седмична заплата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР