Халфът на Челси Н`Голо Канте сподели, че желанието му е

...
Халфът на Челси Н`Голо Канте сподели, че желанието му е
Коментари Харесай

Канте: Искам да остана във вълнуващия проект на Челси

Халфът на Челси Н`Голо Канте показа, че желанието му е да остане в клуба и да бъде част от " вълнуващия план ", който се гради там. Договорът на 32-годишния французин изтича през лятото и той към момента не е преподписал. Интерес към него не липсва, само че по всичко проличава, че желанието на играча е да остане на " Стамфорд Бридж ".

" Да, желая да остана. Това е трогателен план за клуба. За страдание сезонът не бе добър за Челси. Всички желаеме да се върнем на пътя на триумфа, на успехите, да печелим трофеи. Надявам се клубът още веднъж да поеме в тази посока. Ще забележим какво ще се случи с мен, това зависи от клуба ", съобщи Канте.

Той разяснява и травмата, която го извади за дълъг интервал от време отвън игра.

" Целта на интервенцията бе да се завърна по-силен. В момента се усещам добре, уповавам се да продължа по този метод. В последните седмици играя и се усещам доста добре. Дано да бъде по този начин до края на сезона. Надявам се най-лошото да е зад тила ми и да не помни за тази контузия, с цел да мога да се любувам на футбола още веднъж. Дано да се насладя и на нови триумфи ", сподели още французинът.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР