Халфът на Челси Н`Голо Канте също е сред трансферните цели

...
Халфът на Челси Н`Голо Канте също е сред трансферните цели
Коментари Харесай

Властите в Саудитска Арабия преговарят общо с 10 големи звезди на световния футбол

Халфът на Челси Н`Голо Канте също е измежду трансферните цели на клубовете в Саудитска Арабия, твърди авторитетният френски вестник " Екип ". Той е попаднал в лист с 10 известни футболисти, които биха вдигнали неимоверно равнището на локалното състезание, както и медийния интерес. В него попадат още халфът на Реал Мадрид Лука Модрич, вратарят на Тотнъм Юго Лорис, бранителят на ПСЖ Сeрхио Рамос, футболистите на Барселона Жорди Алба и Серхио Бускетс, футболистът на Ювентус Анхел Ди Мария, както и напускащият Ливърпул Роберто Фирмино. Имената на останалите двама към този момент изцяло известни на всички. Това са Лионел Меси и Карим Бензема. 

Властите в Саудитска Арабия са " в контакт с повече от 10 играчи, които са печелили международната купа или Шампионската лига, с цел да преминат в локалното състезание от идващия сезон ", разгласи източник, който е непосредствен до договарянията. Целта е множеството прехвърляния да приключат преди 11 август, когато е стартът на шампионата в Саудитска Арабия. 

От Агенция Франс Прес оповестиха, че делегация от Ал-Хилал е в Париж, с цел да завърши контракта на Меси. Бензема пък към този момент е подписал част от документите преди прекосяването си в Ал-Итихад. 
 Бензема се доближава от ден на ден до Ал-Итихад Бензема се доближава от ден на ден до Ал-Итихад
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР