Халфът на Челси Денис Закария сподели, че е останал много

...
Халфът на Челси Денис Закария сподели, че е останал много
Коментари Харесай

Закария: Стилъл на Юве не ми пасна, в Челси ще съм по-щастлив

Халфът на Челси Денис Закария показа, че е останал доста сюрпризиран от прехвърлянето си на “Стамфорд Бридж ”. Швейцарският национал призна, че стилът на игра на Ювентус не му е допадал и се радва, че към този момент не е в Торино, където прекара единствено един полусезон. 

“Всичко стана доста бързо. 6 часа преди затварянето на трансферния прозорец не знаех, че има вид да мина в Челси ”, сподели Закария пред “Блик ”. 

“Чух от сътрудника ми, че е имало интерес към мен от Ливърпул, само че в последна сметка отидох в Челси. Мисля, че в Англия ще съм по-щастлив, в сравнение с в Юве. Не мога да кажа какво тъкмо не се получи, може би стилът на тима не беше подобаващ за мен. Играехме прекомерно прибрани в личната си половина и нямах задоволително пространства. А аз се нуждая от такива, с цел да върша пробиви. В Англия ще ми е по-комфортно ”, уверен е Закария. 

“Алегри е добър човек, мога да го настоявам сигурно. Може би тимът не играеше добре, което е тъпо, тъй като в отбора има доста гений и капацитет за по-добри резултати ”, добави Денис Закария. 

Бившият халф на Борусия (Мьонхенгладбах) записа единствено 15 публични мача за Ювентус.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР