Халфът на Брайтън Мойсес Кайседо официално поиска да бъде трансфериран.

...
Халфът на Брайтън Мойсес Кайседо официално поиска да бъде трансфериран.
Коментари Харесай

Мойсес Кайседо поиска трансфер

Халфът на Брайтън Мойсес Кайседо публично изиска да бъде трансфериран. Еквадорецът е мечтан от Челси и Арсенал, като и двата клуба към този момент насочиха предложения за него, които бяха отхвърлени. " Сините " предложиха 55 милиона паудна, а " артилеристите " - 60 милиона паунда. Шефовете на " чайките " не желаят да останат без един от най-важните си играчи в средата на сезона, само че в този момент те са в допълнение притиснати до стената, защото и самият Кайседо публично пожела да бъде продаден. Той направи това с обява на в профила си в Туитър.

" Благодарен съм на господин Блуум и на Брайтън, че ми дадоха опция да дойда в Премиър лийг и считам, че постоянно съм давал най-хубавото за клуба. Винаги играя футбол с усмивка и сърце. Аз съм най-младият от 10 деца на оскъдно семейство от Санто Доминго в Еквадор. Мечтата ми постоянно е била да стана най-успешният футболист в историята на Еквадор. Ще съм горделив, в случай че донеса рекордна трансферна сума на Брайтън, която клубът ще може да реинвестира и да продължи да бъде сполучлив. Феновете ме одобриха в сърцата си и те вечно ще останат в моето. Надявам се да схванат за какво желая да употребявам тази невероятна опция ", написа Кайседо.

Въпреки тази сърдечна молба, бъдещето на Кайседо остава в ръцете на шефовете на Брайтън. Футболистът има контракт до 2025 година и от клуба не са притиснати да го продадат в този миг.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР