Халфът на Борусия (Дортмунд)Джуд Белингам вече е избрал отбора, в

...
Халфът на Борусия (Дортмунд)Джуд Белингам вече е избрал отбора, в
Коментари Харесай

Белингам вече избрал следващия си отбор

Халфът на Борусия (Дортмунд)Джуд Белингам към този момент е избрал тима, в който ще премине през идващото лято. Според " Марка " това ще бъде Реал Мадрид. Изданието твърди, че британският гений е огромната цел на " белите " за лятото на 2023 година, като клубът от " Сантиаго Бернабеу " приготвя почвата за привличането му още от началото на 2022-ра, а другояче следи самият състезател още от 2019-а, когато той дойде в Дортмунд. 

" Марка " твърди, че от Реал са помолили Белингам да не възобновява контракта си с Борусия, тъй като рано или късно ще насочат оферта за него, и да не приема предложения от клубове от Премиър лийг. Белингам се е съгласил и за момента наподобява съблюдава обещанието си.

Халфът към този момент е получил няколко предложения от Висшата лига, като една от тях сигурно е от Ливърпул, където Юрген Клоп имал особено условие към управлението да притегли Белингам, продължава " Марка ". Желанието на 19-годишния футболист обаче било да играе точно в Реал. Идеята е в бъдеще Белингам, Чуамени и Камавинга да изградят халфова линия за години напред, сходно на тази, която бе в основата на триумфите на Реал от много време: Кроос - Модрич - Каземиро.
 Белингам може да излезе много по-евтино от оповестеното, в случай че сумата бъде платена едновременно Белингам може да излезе много по-евтино от оповестеното, в случай че сумата бъде платена наведнъж
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР