Халфът на Борусия Дортмунд Джуд Белингам официално премина в Реал

...
Халфът на Борусия Дортмунд Джуд Белингам официално премина в Реал
Коментари Харесай

Борусия Дортмунд продаде Белингам на Реал Мадрид за 103 млн. евро

Халфът на Борусия Дортмунд Джуд Белингам публично мина в Реал Мадрид против 103 милиона евро. Новината бе доказана от немския клуб. 19-годишният Белингам е определян за един от най-талантливите млади футболисти в света и в последните седмици интензивно се говореше, че ще облече екипа на Кралския клуб, а в този момент първият огромен трансфер за това лято към този момент е реалност.


От Дортмунд означават, че двата клуба са постигнали сделка за трансферната сума, която ще бъде 103 млн. евро, а след това може да нарасне с още 30 %, според от представянето на Белингам на " Сантяго Бернабеу ".

Белингам е младеж на Бирмингам Сити, а през 2020 година мина в Борусия, като изигра за отбора общо 132 мача, в които означи 24 гола. Въпреки че към момента е младеж, полузащитникът към този момент има 24 мача за Англия с 1 гол. Интерес към Белингам имаше и от грандовете от Висшата лига, само че в последна сметка той ще продължи кариерата си в Реал, където ще заформи звездна халфова линия с Федерико Валверде, Едуардо Камавинга и Орелиен Чуамени, както и ветераните Тони Кроос и Лука Модрич. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР