Халфът на Берое Педро Еуженио бе награден за най-добър играч

...
Халфът на Берое Педро Еуженио бе награден за най-добър играч
Коментари Харесай

Педро Еуженио: Излизаме за победа срещу ЦСКА

Халфът на Берое Педро Еуженио бе награден за най-хубав състезател на 19-ия кръг на Първа лига в Пресклуб " България ".

Еуженио вкара два гола за успеха над Септември с 5:1 и положителното му показване му донесе 7 гласа от участвалите в обичайна анкета на Пресклуба 20 футболни треньори и експерти.

" Благодаря на всички, които са дали своят вот за мен, както и на моите съотборници. Сега сме на четвърто място след трите най-силни тима в България - Лудогорец, ЦСКА и Левски, като задачата ни е да запазим мястото си в първата шестица. Доколко ще успеем, времето ще покаже, само че мисля, че имаме силите и капацитета да приключим в първата шестица ", сподели португалецът..

" Радвам се, че и Верея се показва доста добре. Ще се веселя, в случай че и те останат в първата шестица и да играем дерби в Стара Загора. Аз от 5 години съм в България, преди 3 години нямаше ЦСКА, а в този момент те са главен любимец за купата. В неделя ще играем с тях, мачът ще бъде доста сложен, само че ние ще излезем да играем за победа ", разяснява още той.

Еуженио посочи, че не се конкурира с Мартин Камбуров кой да вкара повече голове, а си партнира с него и се радва, че подобен класен футболист и голмайстор играе в Берое. На въпроса с кои тимове мачовете са най-трудни, той бе безапелационен:

" Всички мачове са сложни, даже и с тимовете, които заемат последните места във краткотрайното класиране. Когато си помислиш, че ще спечелиш лесна победа, тъкмо тогава мачът става най-труден ", приключи Еуженио.

 Мартин Камбуров и Душан Перниш зарадваха почитателите на Берое
Мартин Камбуров и Душан Перниш зарадваха почитателите на Берое

Двамата се срещнаха с последователи на тима
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР