Халфът на Берое Октавио Мантека разкри с колко са намалени

...
Халфът на Берое Октавио Мантека разкри с колко са намалени
Коментари Харесай

Халф на Берое с разкритие за намалението на заплатите в клуба

Халфът на Берое Октавио Мантека разкри с какъв брой са понижени заплатите в тима поради пандемията от ковид. Полузащитникът показа и първите си усещания от старозагорския клуб, откакто се причисли към отбора през януари.

" Пристигнах в Берое в края на януари и в другарските мачове видях, че играта тук е по-физическа, друго е от Белгия, където също играх. Мачовете в Джулипер лигата са по-динамични. Клубът ме посрещна с отворени прегръдки, президентът, шефовете и играчите - всички ме накараха да се усещам като вкъщи си, тъй че това ми оказва помощ да се приспособявам. Играхме четири мача, съумях да играя във всички от тях и да отбележа гол. Научих доста неща през това време, давам всичко от себе си, с цел да може всичко да се получи, и имам вяра, че ще стане.

Нямаме мачове и тренировки повече от месец. Клубът осведоми играчите, че не можем да напуснем страната и понижиха заплатите ни с 30%. Всички играчи демонстрираха схващане и нямахме възражения. Аз съм със брачната половинка си и излизаме единствено до супермаркета и аптеката. Ситуацията е комплицирана, само че би трябвало да имаме вяра, че ще се усъвършенства и че животът ще се върне към естественото, можем единствено да се надяваме и да имаме религия ", съобщи Октавио пред " Globo esporte ".
 Трио удължи договорите си с Берое
Трио удължи договорите си с Берое

Цветков, Минчев и Ангелов подписаха нови контракти
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР