Халфът на Байерн Мюнхен Леон Горецка е разочарован, че не

...
Халфът на Байерн Мюнхен Леон Горецка е разочарован, че не
Коментари Харесай

Горецка е разочарован, че не е повикан в националния отбор на Германия

Халфът на Байерн Мюнхен Леон Горецка е отчаян, че не е извикан в националния тим на Германия за идните другарски мачове, само че се чака полузащитникът да се отърси от това и да продължи положителните си игри на клубно равнище, сподели неговият треньор в Байерн Мюнхен Томас Тухел.

Горецка беше измежду няколкото играчи, изненадващо оставени отвън състава от селекционера на националния тим Юлиан Нагелсман за мачовете против Франция и Нидерландия и ще би трябвало да се бори за мястото си в тима за семейството на Евро 2024.
 Нагелсман разгласи състава на Германия за контролите с Франция и Нидерландия
Нагелсман разгласи състава на Германия за контролите с Франция и Нидерландия

Ето детайлности

" Леон е доста отчаян. Беше му мъчно да одобри това решение. Той играе доста добре в последно време. Убеден съм, че той ще играе на следващия ден и ще играе още веднъж добре ", сподели Тухел пред кореспонденти в петък преди мача в Бундеслигата против Дармщат.

Докато Горецка беше пропуснат, 19-годишният различен полузащитник на Байерн Александър Павлович беше един от шестимата дебютанти в състава на Нагелсман, макар че е изиграл едвам 12 мача в Бундеслигата.

Тухел сподели, че номинацията на Павлович е изненада, само че че " би трябвало да приемем решенията. Работата на Юлиан като треньор на националния тим е да дефинира състава. "
 Нагелсман разяснява бъдещето си в Бундестима
Нагелсман разяснява бъдещето си в Бундестима

Ето детайлности

Гледайки напред към мача с Дармщат, Тухел сподели, че " качеството в мачовете и тренировките се покачва " с няколко играчи, върнали се след травма.

Байерн разруши Дармщат с 8:0 в първия мач есента, като всички голове паднаха през второто полувреме. Тухел е уверен в триумфа на следващия ден, защото тимът му не може да си разреши да губи точки, поради изоставането от 10 точки от водача в лигата Байер Леверкузен девет мача преди края.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР