Халфът на Барселона Педри сподели, че предпочита философията на игра

...
Халфът на Барселона Педри сподели, че предпочита философията на игра
Коментари Харесай

Педри: Играя така, че да се наслаждавам

Халфът на Барселона Педри показа, че избира философията на игра на каталунците пред тази на други отбори, които слагат успеха непременно даже в случай че се постанова да не играят хубав футбол.

Испанецът разкри каква е тактиката на Шави Ернандес и какво изисква треньорът от своите играчи на терена.

" Ще се пробвам да играя моята игра, без значение в кой тим съм. Вярно е, че ще ми е по-трудно на друго място. Някои клубове са удовлетворени от успехите, без значение по какъв начин ги реализират. Барселона желае да печели, само че като играе с топката, основава положения, има хрумвания. Харесвам повече този футбол ", съобщи Педри, представен от Marca.

" Шави има доста явен модел. Той доста ясно знае какво всеки един от нас би трябвало да прави. Вътрешните полузащитници би трябвало да са сред линиите и да придвижват топката от единия завършек на игрището до другия. Все неща, които той правеше в Барселона. Беше фантастично да го наблюдаваш. От крайните желае да са с лице към противниковата врата и да не напущат позицията си, тъй като изгубят ли топката, не могат да пресират ".

" Напоследък има превръщане към футболистите, които тичат повече, в сравнение с към техничните, които схващат играта. Футболът става по-роботизиран, макар че има някои, които нарушават разпоредбите. Аз не преставам да играя, тъй че да се любувам. Това е най-хубавото, което един футболист може да направи. Ако се наслаждаваш, играеш доста по-добре ", счита Педри.
 Олимпик (Марсилия) хвърли око на непотребен в Барселона
Олимпик (Марсилия) хвърли око на непотребен в Барселона

Мартин Брайтуайт може да заиграе в Лига 1
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР