Халфът на Барселона Педри не само бележи често за тима,

...
Халфът на Барселона Педри не само бележи често за тима,
Коментари Харесай

Головете на Педри са най-важните в цялото първенство

Халфът на Барселона Педри освен бележи постоянно за отбора, а и головете му са доста скъпи. В неделя вечер той осъществя единственото попадение за 1:0 над Виляреал в среща от Ла Лига. Това е четвъртият триумф за каталунците с този резултат през сезона до момента след голове на младия испанец. Преди това той се разписа и против Жирона, Хетафе и Селта - като всички тези мачове приключиха 1:0 в интерес на Барса. 

Педри опъна мрежата и при 2:1 против Осасуна, като и този му гол се смята за носещ точки, тъй като в противоположен случай отборът на Чави Ернандес нямаше да завоюва. Ето за какво от статистическата платформа “Опта ” пресмятат, че със своите голове Педри е донесъл 10 точки за тима в шампионата, по който индикатор е отпред в целия шампионат.

Полузащитникът има още едно попадение - при 4:0 над Валядолид през август, само че в тази ситуация голът не е от такова значение, тъй като и без него резултатът би бил в интерес на Барса.

Борха Иглесиас също е “виновен ” за спечелването на 10 точки от Бетис, само че неговите попадения са 9.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР