Халфът на Барселона Паулиньо призна, че е разговарял с Филипе

...
Халфът на Барселона Паулиньо призна, че е разговарял с Филипе
Коментари Харесай

Халф на Барса подготвя Коутиньо за Ноу Камп

Халфът на Барселона Паулиньо призна, че е разговарял с Филипе Коутиньо за възможното му прекосяване на „ Ноу Камп “.

Звездата на Ливърпул бе огромната трансферна цел на каталунците през лятото, само че от британския клуб не пожелаха да се разделят с него. Все отново спекулациите към бъдещето на бразилския национал не престават с цялостна мощ, като съгласно информациите управлението на Барса ще направи нов опит да го притегли плеймейкъра през зимата.

"В последно време се майтапя, че към този момент има хора, които му търсят дом в Барселона ", съобщи Паулиньо пред mundodeportivo.com. "Опитах се да му разясня главните неща, които са значими за него и неговото семейство, защото времето, през което е бил тук надали му е било задоволително, с цел да опознае града. Той обаче е наясно, че Барселона е страховит град, който предлага всичко належащо за фамилията му ", разяснява още бразилският национал.

Пътят на Гризман към Барселона е разчистен

Паулиньо не пропусна да изрази мнение, че трансфер на Ноу Камп би бил разумна стъпка в кариерата на Коутиньо.

"Винаги би трябвало да обмислиш едно значимо решение. Според мен обаче в случай че имаш опция да играеш за Барселона, след това няма да съжаляваш. Начинът по който Коутиньо играе прави мощно усещане както в Ливърпул, по този начин и в Бразилия. Той е доста бърз и преносим, което дава доста варианти на играчите, които оперират в центъра на терена. Освен това постоянно търси празните пространства. Също по този начин може да играе на две или три позиции и според мен това ще е доста потребно за треньора и играчите. Сега единствено би трябвало да продължа да го увещавам да пристигна ". /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР