Халфът на Барселона Артуро Видал е улеснил своя трансфер в

...
Халфът на Барселона Артуро Видал е улеснил своя трансфер в
Коментари Харесай

Видал направи важна стъпка към изхода си от “Камп Ноу”

Халфът на Барселона Артуро Видал е улеснил своя трансфер в Интер, написа “Мундо Депортиво”. Той от дълго време се разбра с “нерадзурите” за персоналните си условия, само че имаше две трудности за завършването на прекосяването му при тях.

Едното беше компенсацията, която Видал искаше, с цел да си тръгне от “Камп Ноу” година преди контракта му да изтече. Чилиецът настояваше да получи възнагражденията си от оставащата последна година от договора си, само че съгласно каталунското издание той е трансформирал тактиката си и към този момент е подготвен да си тръгне единствено с изплащането на дължимото му до момента. Това несъмнено ще спомогне за по-бързото завършване на прехвърлянето.
[MD ] | Arturo Vidal gave up his financial dues of his contract in order to leave for Inter Milan.

It remains to be resolved how he will leave, the way Rakitic left for Sevilla or with a contract termination.
— BarçaTimes (@BarcaTimes) Другата спънка е обвързвана с договарянията сред двата тима. Барселона се надява да вземе алегорична сума за 33-годишния състезател, до момента в който желанието на Интер е да го притегли със свободен сътрудник. “Скай Спорт Италия” обаче твърди, че там също има развиване по въпроса, защото грандът от Милано е склонил да заплати минимална сума за прехвърлянето. Тя ще е сходна на тези 1,5 млн. евро с бонуси, за които Севиля спазари Иван Ракитич, и ще е доста по-малка от 25-те млн. евро, които Барса искаше за футболиста през януари.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР