Халфът на България Симеон Славчев призна, че тимът въпреки загубата

...
Халфът на България Симеон Славчев призна, че тимът въпреки загубата
Коментари Харесай

Симеон Славчев: Надигравахме с отбор, който е в топ 3 на света


Халфът на България Симеон Славчев призна, че отборът макар загубата от Франция, отборът ни се е показал повече от почтено против имения ти противник, съобщи кореспондент на БГНЕС. Под проливния дъжд на Националния стадион „ Васил Левски “, „ лъвовете “ отстъпиха с 0:1 след ранен гол на Блес Матуиди още в 3-ата минута в предпоследен мач от група А на международните квалификации. Поражението дефинитивно постави завършек на възможностите ни за класиране на Мондиала в Русия следващата година.

“В първите 10 минути бяхме респектирани, не можахме да се ориентираме и като цяло концепцията въобще не беше такава. След това последователно намерихме своя темп и мога да кажа, че играхме по-добре от предходните ни мачове. Просто в един миг започнахме да се надигравахме с Франция, а би трябвало да признаете, че те са в топ 3 не на Европа, а на света. Мисля, че през второто полувреме те нямаха прецизен удар в нашата врата. Тук е моментът да благодаря на момчета, тъй като всички се раздадохме, показахме, че можем и в действителност в идващия мач би трябвало да затвърдим тези упования към нас, разяснява полузащитникът.

През второто полувреме показахме доста положително лице и нека продължаваме по този метод и малко по малко да изградим един мощен тим за идващия огромен конгрес. Мисля, че зарадвахме почитателите. Надявам се, че осъзнават, че против нас имахме доста мощен състав със суперзвезди, само че все пак през второто полувреме според мен ги надиграхме. За страдание не се възползвахме оптимално от нашите шансове, само че въпреки всичко си мисля, че ни чака ярко бъдеще. Ако бяхме взели три точки в Беларус, обстановката щеше да е друга. Мисля, че не сме толкоз надалеч от класата на топ тимовете в Европа ”, добави още Славчев. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР