Халфът на България Симеон Славчев обяви, че трикольорите са направили

...
Халфът на България Симеон Славчев обяви, че трикольорите са направили
Коментари Харесай

Славчев: Съжалението е огромно, второто играхме много силно, отиваме в Косово да поправим грешката

Халфът на България Симеон Славчев разгласи, че трикольорите са създали доста мощно второ полувреме, макар че не съумяха да завоюват семейството си на Черна гора и квалификацията за Евро 2020 приключи 1:1.

“Съжалението е голямо. Може да видите, че след мача изпопадахме на земята, наведохме главите. Не от нещо друго, а тъй като изпуснахме успеха. Водеха ни 1:0, само че ние не спряхме до последно, имахме много чисти положения. В идващия мач би трябвало да изправим тази неточност.

За мен беше неточност, че не успяхме да победим пред нашите почитатели. Първото играхме тактически добре, а през второ позитивно е, че стигаме до положения, само че неприятното е, че ги изпускаме.

Натиснахме ги. Дадохме всичко, почитателите ни подкрепяха до последно и би трябвало да продължат по този начин, а ние би трябвало да спечелим идващия мач.

Докато беше на терена Чочев изиграваше супер мач, завоюва всяко едно единоборство, с топката беше отличен. Надяваме се травмата му да не е сериозна. Исках да победим поради него, тъй като той ми е другар.

Днес падахме 1:0, само че второто се вдигнахме, играхме доста мощно и ги натиснахме. Това значи, че тимът няма психически проблем. Отиваме в Косово да изиграем позитивен мач и да изправим грешката”, обясни Симеон Славчев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР