Халфът на Атлетико Мадрид Лукас Торейра изрази желанието си да

...
Халфът на Атлетико Мадрид Лукас Торейра изрази желанието си да
Коментари Харесай

Низвергнат халф на Арсенал призна, че не иска да играе в Европа

Халфът на Атлетико Мадрид Лукас Торейра изрази желанието си да напусне Европа и да се завърне в Южна Америка, където да заиграе за Бока Хуниорс. Полузащитникът е благосъстоятелност на Арсенал, само че през лятото бе преотстъпен на мадридчани, за които обаче е изиграл едвам 15 мача в Ла Лига през тази акция.

Неговата звезда изгря след отлични изяви в Серия “А” с екипа на Сампдория, само че след прекосяването си при “артилеристите” кариерата му зацикли. “Рохибланкос” нямат желание да се опитат да го задържат и за следващата година, а лондончани също не желаят да го връщат в своя състав, а и самият състезател очевидно не изгаря от предпочитание, както наподобява от неговите заявки.

“Не желая да играя повече в Европа. Искам да се причисля към Бока Хуниорс. Фен съм на тима от дете. Нашето семейство е доста запалено по футбола и гледаме доста аржентинското състезание, а аз подкрепях Бока още от дребен.,” съобщи Торейра пред ESPN.

В медиите от няколко дни се тиражира информацията, че Торейра е едно от имената в листата за селекция на аржентинския исполин, който ще се опита да се възползва от неразбираемата обстановка към бъдещето на уругваеца.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР