Халфът на Астън Вила Джак Грийлиш продължава да е основна

...
Халфът на Астън Вила Джак Грийлиш продължава да е основна
Коментари Харесай

Солскяер ще настоява до последно за Грийлиш

Халфът на Астън Вила Джак Грийлиш продължава да е съществена трансферна цел на Манчестър Юнайтед. Мениджърът на " алените дяволи " Оле Гунар Солскяер упорства за привличането на британския национал, макар следващата му издънка отвън терена. Солскяер искаше от изпълнителния вицепрезидент Ед Уудуърд да докара Грийлиш на " Олд Трафорд " още предишното лято, а по-късно и през януари, само че до договорка не се стигна. ESPN твърди, че в този момент Вила ще се съгласи да продаде звездата си, без значение дали се избави от изпадане, или не.

Солскяер е наясно, че проблемите с държанието на Грийлиш ще издигнат доста въпроси, само че футболните му качества не подлежат на подозрение. След като стана капитан на Астън Вила, 24-годишният халф се потвърди като водач на тима и не стопира да прогресира.  Медиите на Острова нарекоха Грийлиш COVIDIOT, прехвърлянето му в Юнайтед пред неуспех
Според информациите клубът от Бирмингам ще одобри оферта от прядъка на 60 млн. паунда. Тази сума няма да е проблем за " алените дяволи ", които стягат амбициозна селекция за новия сезон.
Манчестър Юнайтед има интерес и към Джеймс Мадисън от Лестър, само че на този стадий трансфер на Грийлиш наподобява по-вероятен.

В предни позиции Солскяер желае да притегли своя съотечественик Ерлинг Холанд от Борусия (Дортмунд), само че за неговия автограф претендира и Реал Мадрид.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР