Халфът на Арсенал Джак Уилшир е все по-близо до изхода

...
Халфът на Арсенал Джак Уилшир е все по-близо до изхода
Коментари Харесай

Уилшир се приближава към изхода на Емиратс

Халфът на Арсенал Джак Уилшир е все по-близо до изхода на " Емиратс ". Договорът на играча изтича в края на сезона и за момента той отхвърля да преподпише, написа " Гардиън ". Причината за това е, че шефовете на " Артилеристите " са му предложили много по-ниска заплата от тази, която получава сега, което е недопустимо за играча.

В момента Уилшир получава по 120 хиляди паунда на седмица, до момента в който от Арсенал са му предложили да преподпише при заплата от 80 хиляди паунда на седмица плюс спомагателни бонуси според от изиграните мачове и представянето му през сезона. Причината за това е, че халфът постоянно бе преследван от травми в предишното и по този начин лондончани желаят да се застраховат, в случай че той получи нова тежка контузия.

Твърди се, че това е последна и дефинитивна оферта от страна на Арсенал към Уилшир, който обаче ясно е посочил, че няма да одобри сходни условия. Така по всичко проличава, че футболистът ще си тръгне през лятото, а интерес към него не липсва, като той попада в полезрението на Ливърпул и Ювентус.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР