Халфът на Арсенал Аарън Рамзи призна, че иска отново да

...
Халфът на Арсенал Аарън Рамзи призна, че иска отново да
Коментари Харесай

Звезда на Арсенал призна пред българин: Идва ми се в България

Халфът на Арсенал Аарън Рамзи призна, че желае още веднъж да посети България. Националът на Уелс направи това в диалог с нашенеца Кирил Евтимов, който беше измежду VIP гостите на дуела от Премиър лийг сред Арсенал и Саутхамптън, извоюван от " артилеристите " с 2:0. На " Емиратс " Евтимов се видя с известни персони, свързани с предишното и сегашното на английския футбол.

" Искам отново да посетя България. Веднъж бях във вашата страна с националния тим на Уелс и си потеглих с победа. Хареса ми и бих се радвал още веднъж да дойда ", показа Рамзи пред Човека в кадър. Футболистът засяга успеха в София на " драконите " с 1:0 над " лъвовете " в европейската подготовка през 2011 година. Съществува възможност Рамбо да пристигна в у нас за идната годишнина от основаването на фенклуба на Арсенал в България.

Освен със звездата на " топчиите " бургазлията се видя още с именития защитник Найджъл Уинтърбърн, дългогодишния британски национал Дейвид Сиймън, нападателя на лондончани Алекс Иуоби и международния първенец от 2014 година Лукас Подолски. По традиция Кирил подари на задграничните звезди по бутилка българско вино и други родни сувенири.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР