Халфът на Арда Лъчезар Котев бе сред най-силно представящите се

...
Халфът на Арда Лъчезар Котев бе сред най-силно представящите се
Коментари Харесай

Лъчезар Котев: Битката за титлата ще е интересна до самия край

Халфът на Арда Лъчезар Котев бе измежду най-силно представящите се тимове, преди да се контузи. Според него " сините " ще продължат да бъдат фактор в шампионата макар бурята в Кърджали. Ето какво показа той пред в. " Мач Телеграф ":

РАВНОСМЕТКИ

Мисля, че 2021 година в персонален проект бе най-хубавата в кариерата ми досега, сбъднах съвсем всички цели, които си бях сложил като футболно развиване. За страдание в края на тази пристигна травмата, само че и това го има в спорта.

ФИНАЛЪТ С ЦСКА

Да, може би това е най-трудно преглътнатата загуба досега в кариерата ми, тъй като считам, че с нищо не бяхме надиграни и не заслужавахме да загубим.

ЕВРОПА

Не ни доближи самочувствие и малко опит, а и Апоел Беер Шева бе много тежък противник за тази фаза на шампионата, неслучайно е преди всичко в Израел сега. Но това, че играхме за първи път в Европа с Арда, е огромно достижение за целия град.

НАЦИОНАЛНИЯТ ОТБОР

Чувството е ужасно - да се докоснеш до такива звезди (б. р. - Франция), уповавам се занапред да ми предстоят още такива срещи. Това е фантазията на всеки един състезател - да излезе против огромните звезди.

АРДА

Колективът ни е в действителност на рядко срещано равнище и несъмнено това оказва помощ за по-лесното напасване към треньорите при промените, които бяха направени. Доста занимателно е и празнуването след победа, очевидно прави усещане. Иван Караджов чул ария по малкия екран, която ни стана нещо като химн.

EFBET ЛИГА

Мисля, че през този шампионат тимовете са с много изравнени сили, както се вижда, всеки може да загуби точки, даже и Лудогорец и ЦСКА. Ще бъде забавно до самия край. Ние също способстваме за интригата в шампионата, тъй като демонстрираме положителни игри против така наречен водачи. В избрани мачове можеше да победим, само че съдиите вършиха много неточности. Не желая да приказвам повече по тази тематика, че могат да ме глобят.

БИТКАТА ЗА ТИТЛАТА

Да, има оттегляне в играта на Лудогорец. Това е видно и с просто око, само че там нещата са на друго равнище и мисля, че бързо ще поправят тези грешки. Не съм в кухнята на тима, с цел да знам съответно за какво е по този начин, само че те си имат ръководители, които да вземат решение тези проблеми. Аз си виждам Арда.

2022 ГОДИНА

Първата ми цел сега е да се възстановя изцяло от травмата, да се завърна в игра. Да продължа да се развъртвам. Всеки един футболист би се радвал, в случай че има същински интерес от грандовете към него. Убеден съм, че в случай че работя, както го върша досега, ще се стигне до такава степен. Всичко си зависи от мен, аз се разпределям на 100% в тренировките и в мачовете, само че какво ще стане... ще забележим. Не е загадка, че съм младеж на Левски, само че в последна сметка аз съм експерт и всичко опира до това кой тим какво желание ще има към мен. Виждам Арда още веднъж в евротурнирите, без значение дали посредством бараж от седмото място, или през третото. Човек постоянно би трябвало да следва фантазиите си. Миналата година не ни слагаха в сметките, а объркахме доста такива и се видя какво направихме - край за Купата на България и присъединяване в Европа. Защо и в този момент да не го реализираме това?

ЧУЖБИНА

Това би трябвало да е задачата на всеки един футболист, тъй като каквото и да си приказваме, там е истината. Надявам се скоро време да заиграя на открито. Хубаво е да има млади български играчи, които да популяризират страната ни, както е било едно време при поколението от международното през 1994 година. Любимият ми тим е Ливърпул, само че все пак одобрявам играта и стила на Джак Грийлиш още от времето му в Астън Вила, нищо че не играе на моята позиция.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР