Халфът на Англия Джеймс Мадисън призна, че е много щастлив

...
Халфът на Англия Джеймс Мадисън призна, че е много щастлив
Коментари Харесай

Джеймс Мадисън: Това бе като повторен дебют

Халфът на Англия Джеймс Мадисън призна, че е доста благополучен още веднъж да е част от " трите лъва ". Той не бе играл за отбора от 2019 година, когато направи своя дебют. Сега обаче полузащитникът се показа доста мощно при триумфа с 2:0 над Украйна в европейската подготовка от група " С ".

" Чувството е все едно направих още един дебют. Толкова от дълго време не бях играл с тима. Работех крепко, обичам футбола и желаех още веднъж да съм част от състава на Англия. Гледах всички мачове вкъщи и желаех да съм част от това. Аз съм футболист, който видани желае да побеждава и ми бе мъчно да виждам по какъв начин приятелите ми играят, а аз не съм част от това. Изминах дълъг път и съм горделив от себе си. Надявам се да съм убедил селекционера, че постоянно може да разчита на мен ", съобщи Мадисън.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
" Смятам, че се показах добре. Когато виждам запис на мача, ще имам забележки към себе си, както постоянно. Гарет сподели, че ще е безмислено да
Всичко за Вашата сватба
победим Италия, в случай че по-късно не вземем и този мач. Това бе брилянтно начало на квалификациите. Надявам се да пренеса тази добра форма и в Лестър. Не ме интересува какво споделят медиите, значимото е Гарет да разчита на мен. Знаех, че ще трансформира мнението му, в случай че играя добре за Лестър. Световното състезание бе значимо за мен, въпреки да не играх поради травма. Смятам, че помагах на тима в профил в лагера. Подкрепях ги с каквото мога и евентуално по този начин съм оставил положителни усещания в треньора ", добави футболистът.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg