Халфът на Англия Деклан Райс прие философски загубата с 1:2

...
Халфът на Англия Деклан Райс прие философски загубата с 1:2
Коментари Харесай

Деклан Райс: Вярвахме, че можем да спечелим турнира

Халфът на Англия Деклан Райс одобри метафизичен загубата с 1:2 от Франция на 1/4-финала на Световното състезание. " Трите лъва " имаха много по-сериозни упоритости в шампионата, само че още веднъж не съумяха да ги осъществят. Въпреки това Райс счита, че отборът се е показал добре в Катар.

" Стигнахме толкоз надалеч. Това е с помощта на треньора, който ни даде тази неотстъпчивост, която имаме. Не бяхме прекомерно самоуверени, само че вярвахме, че в действителност можем да спечелим шампионата. Подобна настройка липсваше на Англия в последните години, само че всички я видяхте в нашето показване довечера ", съобщи Райс.

" Смятам, че негативизмът към Англия ще изчезне сега, в който спечелим нещо значимо. Винаги ще има напрежение, само че ми се коства, че то последователно понижава. Стигнахме до равнище, в което хората още веднъж имат вяра в нас и цялата страна ни поддържа. В предишните години не бе тъкмо по този начин, по тази причина можем да се гордеем от себе си. Но би трябвало да създадем нов опит, тъй като във футбола не правят оценка по това, което си съумял да спечелиш ", добави халфът.

Накрая той разяснява тематиката по отношение на оставането на Гарет Саутгейт отпред на отбора.

" Надявам се да остане. Много се приказва по тематиката, само че той работи брилянтно с нас. Много от рецензиите не са заслужени. Той ни докара толкоз надалеч, повече, в сравнение с доста хора чакаха. И довечера той свърши всичко вярно. Не загубихме поради него. Въобще не може да става и дума. Тактиката бе вярна, играхме вярно, бяхме нападателни, успяхме да спрем Мбапе... Получихме два гола, които бяха нелогични с оглед хода на мача. За това не е отговорен треньорът, а ние. Наистина се надявам да остане, тъй като той построи едно ядро в тима, което е особено. Обичам да играя под негово управление и обичам да играя за Англия ", приключи Райс.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР