Халфът на АИК Кристофър Олсон вероятно ще продължи кариерата си

...
Халфът на АИК Кристофър Олсон вероятно ще продължи кариерата си
Коментари Харесай

Краснодар преговаря за шведски национал

Халфът на АИК Кристофър Олсон евентуално ще продължи кариерата си в Русия. 23-годишният нападателен полузащитник има преференциална оферта от Краснодар. " Биковете " са втори в класирането на полусезона и са окуражени за пръв път в историята си да се преборят за присъединяване в Шампионската лига, а президентът Сергей Галицкий е отделил сериозна сума за зимна селекция. Според шведските медии, офертата за Олсон е на стойност 4,5 млн. евро и надали ще бъде отхвърлена.

Краснодар ще има конкуренция за подписа на Олсон в лицето на италианския Удинезе. От АИК пък не считат да отстъпват от финансовите си искания, тъй като 30% от трансферната сума би трябвало да бъде реведена на някогашния клуб на халфа - Мидтиланд.

" Обикновено не разясняваме такива тематики. Интересът към Олсон е реалност, само че ще приказваме, когато има нещо публично ", сбит беше спортният шеф на АИК Бьорн Вестрьом.

Кристофър Олсон е младеж на Арсенал, само че няма мачове във Висшата лига. През 2014 година " топчиите " го преотстъпиха, а по-късно и продадоха на датския Мидтиланд. През 2015 година Олсон стана първенец на Дания, а при започване на 2017-а се върна в родината си и подписа с АИК, като във втория си сезон с отбора от Стокхолм подвигна купата и в Швеция. Има 5 мача за " тре кронур ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР