Халфът Лъчезар Котев безспорно е играчът в редиците на Арда,

...
Халфът Лъчезар Котев безспорно е играчът в редиците на Арда,
Коментари Харесай

Лъчезар Котев: Като давам асистенция, ми е по-готино на душата

Халфът Лъчезар Котев несъмнено е играчът в редиците на Арда, който се отличава най-вече от началото на сезона. Неслучайно постави и капитанската лента.

" След двете следващи загуби (б.р. - от ФК ЦСКА 1948 и Локо Пд) трите точки против Спартак Варна в последния кръг мисля, че ще ни вдъхнат по-голяма убеденост и самочувствие за идващите дуели. Имаме много добър тим и мястото ни е в челото, в първата шестица. Срещу Славия би трябвало да покажем експанзия, с цел да спечелим отново ", сподели 24-годишният Котев.

Завърнал се след травма, той не се нуждаеше от доста време, с цел да влезе назад в темп и да се трансформира в мотора на кърджалийци. Нещо повече - с идването на Александър Тунчев се видяха на показ и офанзивните му качества. За 7 мача този сезон Котев към този момент има на сметката си 2 гола и 3 асистенции. Той е бил забъркан в над 50% от попаденията на Арда дотук през акцията. А в персонален проект единствено за 7 срещи към този момент има повече голове и асистенции що се касае за целия минал сезон.

" Може би в този момент имам по-голяма независимост да се включвам в предни позиции. Като давам асистенция, ми е по-готино на душата. Това са тънки пасове, които не доста хора ги умеят ", добави някогашният юношески национал пред " Тема Спорт ".
 Непридвидим Арда ще се опита да спре положителната серия на Славия
Непридвидим Арда ще се опита да спре положителната серия на Славия

Любопитната среща на " Арена Арда " е през днешния ден от 18:30 часа
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР