Халфът Кевин де Бройне заяви, че честите промени в правилата

...
Халфът Кевин де Бройне заяви, че честите промени в правилата
Коментари Харесай

Де Бройне се оплака: Вече не знам правилата

Халфът Кевин де Бройне съобщи, че честите промени в разпоредбите за игра с ръка през последните години са провокирали комплициране след футболистите.

Белгийският национал от е отчаян от анулираното попадение за " небесносините " в дербито с в събота поради игра с ръка на, който по-късно асистира на, разписал се във вратата на лондончани. Голът не беше зачетен след консултация с видео помощник съдията, а Сити загуби с 0:2 от Тотнъм.

" I've been playing professional football for 12 years and the first 9 years there was no rule changes, the last 3 years there's been a lot. I don't know why football is such a nice game "

Kevin De Bruyne disagreed with Gabriel Jesus' disallowed goal
— Football Daily (@footballdaily)
" Вече не знам разпоредбите, в действителност. Мислех си, че в случай че е над долната част на ръката, не се смята за нарушаване след последните промени. Какво можем да кажем в този момент, откакто играя професионален футбол от 12 години? През първите 9 години нямаше никакви промени, а в последните 3 сезона всичко се сменяше няколко пъти. Не знам за какво. Футболът е толкоз прекрасен спорт, а хората, правещи разпоредбите, би трябвало да бъдат вътре в самата игра ", безапелационен е Де Бройне. -рано през ноември президентът на УЕФА Александър Чеферин предложи на ФИФА да промени разпоредбите за играта с ръка.
Премиър лийг 9 кръг, събота 21 ноември  Тотнъм 2:0краен резулат  Манчестър Сити
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР