Халфът Иван Минчев напуска Берое след края на сезона. Това

...
Халфът Иван Минчев напуска Берое след края на сезона. Това
Коментари Харесай

Берое потвърди за раздяла с халф

Халфът Иван Минчев напуща Берое след края на сезона. Това оповестиха от клуба. Полузащитникът имаше контракт със заралии за още една година, само че се разбра с управлението на " зелените " той да бъде разтрогнат.

Ето какво написаха от Берое:

Днес Иван Минчев ще изиграе последния си дуел за " Берое ". Халфът има контракт с клуба за още една година, само че реализира съглашение с управлението на " зелено-белите " той да бъде преустановен с края на сегашния сезон. Причините за решението на Минчев са персонални и фамилни.

Ръководството на клуба благодари на Минчев за професионализма, коректността и за взаимната работа и му желае триумф отсега нататък! До този миг Минчев има 88 мача за " Берое ", в които осъществя 9 попадения.

Ето думите на Минчев след взетото решение:

" Първо бих желал да благодаря на почитателите на Берое за всеотдайността и поддръжката, която оказаха в тези три години, през които бях част от този клуб. Клуб, с който се деля с горест и несъмнено оставил отпечатък в мен. Благодаря на управлението, спортно-техническия щаб и на моите сътрудници за разбирането, прoфесионализма, доверието, което имат към мен и взаимната ни работа. Имахме радостни и сложни моменти, само че постоянно бях воден от желанието ми за победа на терена и триумфи за Берое. Решението, което взех несъмнено бе доста мъчно и е по персонални аргументи.

Бих желал да пожелая на всички да бъдат здрави, да не престават да обичат своя тим и реализиран доста триумфи, които клуб като Берое несъмнено заслужава!

Благодаря ви за всичко! "
 Берое притегля още четирима нови
Берое притегля още четирима нови

Старозагорци не се оплакват от липса на финанси
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР