Халфът Деклан Райс призна, че Микел Артета е бил инструментален

...
Халфът Деклан Райс призна, че Микел Артета е бил инструментален
Коментари Харесай

Райс: Артета беше ключов фактор за трансфера ми в Арсенал

Халфът Деклан Райс призна, че Микел Артета е бил инструментален фактор за прекосяването му от Уест Хем в Арсенал. „ Артилеристите “ заплатиха 105 милиона паунда за полузащитника, като той стана най-скъпият футболист в историята на клуба от Северен Лондон, а Райс призна, че Микел Артета е огромен фактор за неговото прекосяване от източната част на великобританската столица.

„ Гледам по какъв начин се развива Арсенал през последните сезони и всичко е впечатляващо. Не единствено последната акция, а даже и предните. Те приключиха тогава пети, само че можеше да се види, който Микел Артета желае да интегрира. През предходната акция бяха прелестни, като се оправиха с съвсем всички тимове, с изключение на Манчестър Сити “, сподели той пред уеб страницата на Арсенал.

„ За мен значи доста това по какъв начин Микел работи, какъв брой млад е съставът, силата, която има в клуба. Знам и какъв брой е значимо това за почитателите. Аз съм състезател, който е „ гладен “ за триумфи, тъй че се надявам идващите години да са положителни за клуба. Впечатляващо е по какъв начин Артета работи с футболистите, освен на терена, а и от психическа позиция. Това може да се види и в сериала в Amazon. Той усъвършенства играчите и беше голям фактор да мина в Арсенал. Вярвам, че ще изведе най-хубавото от мен и ще доближи ново равнище, тъй че се веселя, че ще работим дружно “, показа още най-скъпата покупка в историята на Арсенал.

Finalising the paperwork ✍️
— Arsenal (@Arsenal)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР