Халфът Давиде Мариани очевидно е приключил с Левски. Футболистът ще

...
Халфът Давиде Мариани очевидно е приключил с Левски. Футболистът ще
Коментари Харесай

Давиде Мариани минава медицински прегледи в гранд от ОАЕ

Халфът Давиде Мариани явно е завършил с Левски. Футболистът ще се раздели със " сините " и ще премине в един от грандовете от ОАЕ - Ал Насър. Това сочи профилът на футболиста в реномирания уебсайт tranfermarkt.com.
 Левски продава Мариани в ОАЕ за 1,4 милиона $?
Очаква се до края на деня той да премине медицинските прегледи в новия си клуб, след което да подпише и контракта си, осведоми gong.bg.

Това ще се случи против 1,4 милиона $, които ще влязат в касата на клуба от " Герена ", подпомагайки сбъдването на бъдещите трансферни проекти на столичани.

Късно нощес стана ясно, че Мариани, който стана воин с двата си гола за успеха над Ботев Пловдив с 3:1, към този момент си бил взел сбогом с всички от тима. 

Моментът е доста подобаващ за произлязъл трансфер, защото “сините ” са пред отпадане от Лига Европа след 0:3 против кипърския АЕК Ларнака. В същото време Мариани демонстрира възходяща форма.

Самият футболист отклони въпрос за негов трансфер след мача с думите, че “има контракт с Левски ” и изрази вяра тимът да направи знамение в четвъртък против АЕК.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР