Халфът Даниил Фомин официално премина от Уфа в Динамо (Москва).

...
Халфът Даниил Фомин официално премина от Уфа в Динамо (Москва).
Коментари Харесай

Фомин подписа с Динамо

Халфът Даниил Фомин публично мина от Уфа в Динамо (Москва). Договорът на 23-годишния футболист е за пет сезона. В новия си тим той ще играе с номер 74.

" Динамо е огромен клуб и в това няма никакво подозрение. Тук ще имам всички условия за положително развиване: чудесни почитатели, нов стадион, превъзходна инфраструктура. Ще дам всичко от себе си, с цел да оказа помощ на отбора да реализира поставените цели. Преди прехвърлянето се посъветвах с родителите ми и най-близките другари. Баща ми е играл футбол и чувам препоръките му ", показа Фомин.  Динамо (М) заплати 4,5 млн. евро за халф на Уфа
" С Николай Комличенко се познаваме от Краснодар. Там за малко се засякохме и с Дмитрий Скопинцев. Разговарях с треньора Кирил Новиков, който също беше значим фактор за това да приема офертата на Динамо. Той ми сподели, че в действителност ме желае в състава и счита да разчита на мен ", добави халфът.

През предишния сезон Фомин записа 27 мача и 6 гола в РПЛ, а Уфа финишира на 7-о място вкласирането. Вчера някогашният младежки и юношески национал на Русия направи първа подготовка с Динамо.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР