Halborn, специалист в областта на крипто сигурността и Chainalysis си

...
Halborn, специалист в областта на крипто сигурността и Chainalysis си
Коментари Харесай

Лидерите в областта на крипто сигурността се обединяват, за да се справят с измамите

Halborn, експерт в региона на крипто сигурността и Chainalysis си партнират, с цел да предложат на клиентите си инструментите и знанията, нужни за попречване и възобновяване от измами в промишлеността.

Партньорството се състои от седем стадия, които имат за цел да оказват помощ на Web3 фирмите на всеки стадий да предотвратяват и да реагират на закани за сигурността.

Крипто промишлеността е на ръба заради измами, мошеничества и закононарушения, изключително през последните седмици, когато SEC и CFTC не престават офанзивите си против огромни крипто играчи с връзки в Съединени американски щати.

Партньорството има за цел да съчетае превантивни и самодейни ограничения за създаване на превантивни решения. Halborn разполага с екип от към 100 чиновници, наричани етични хакери (white hat), с цел да поддържат екосистемата безвредна и сигурна.


 


Седемте поредни етапи на партньорството са обрисувани на изображението, като Halborn извършва етапи от първа до пета, а Chainalysis поема останалите две: попречване на измами и настоящ мониторинг.

Партньорството дава приоритет на откриването на високорискови действия за попречване на лъжливи транзакции.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР