Халанд не пропусна да се разпише в дебюта си за

...
Халанд не пропусна да се разпише в дебюта си за
Коментари Харесай

Ерлинг Халанд засенчи Роналдо и Меси

Халанд не пропусна да се разпише в дебюта си за Сити в Шампионската лига, както прави във всичките си тимове до момента. За Република България Залцбург 22-годишният нападател вкара осем гола в шест мача, а с екипа на Борусия Дортмунд - 15 в 13. Сега към този момент има две попадения в първия си мач с " жителите ".

Общо за Сити, откогато мина на " Етихад " през лятото, Халанд има към този момент 12 гола в седем мача - 10 във Висшата лига и двата в Шампионската лига. Средно, норвежецът бележи по гол на всеки 54 минути с екипа на " жителите ", напомня webcafe.bg. Абсолютно необикновено!
 Гуардиола: Трудно е да спреш Халанд, още с първото допиране до топката може да означи гол
Гуардиола: Трудно е да спреш Халанд, още с първото допиране до топката може да означи гол

" Това, което правеше в Норвегия, Австрия и Германия, стартира да го прави и тук "

Невероятното е, че единствено 31 играчи имат повече голове в историята на Шампионската лига. А Ерлинг е към момента на 22 година и има единствено 20 мача в шампионата. Топ 10 е на още единствено 25 гола. В момента под №10 с 50 гола в конкуренцията е легендата на Милан Филипо Индзаги, само че с темпото, с което върви ааланд, след някоя-друга година към този момент ще е го е задминал.

Единственият дуел на Сити, в който Халанд не е съумял да се разпише от началото на акцията, бе при разгрома с 4:0 над Борнемут, само че даже тогава съумя да се регистрира с асистенция.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР