Хакери са откраднали 23,5 млн. долара в различни криптовалути от

...
Хакери са откраднали 23,5 млн. долара в различни криптовалути от
Коментари Харесай

Хакери са откраднали криптовалута за 23,5 млн. долара от платформата Bancor


Хакери са откраднали 23,5 млн. $ в разнообразни криптовалути от швейцарската криптоплатформа Bancor, се споделя в известие на компанията в Twitter, представено от организациите.

По данни на Bancor от един от „ горещите портфейли “ от компанията са били откраднати 24,984 хиляди токена Ethereum (за сума от към 12,5 млн. долара), към 3,2 млн. токена BNT (за сума от към 10 млн. долара) и над 229 млн. токена NPXS (за към 1 млн. долара).

Портфейлите на ползвателите на платформата не са потърпевши от хакерската офанзива, акцентират от Bancor.

“В момента на вписване на кражбата успяхме да замразим откраднатите токени BNT, да минимизираме и вредите на системата Bancor от кражбата “, се споделя още в цитираното известие, като се добавя за неспособност за заледяване на откраднатите токени от Ethereum и другите криптовалути. Отбелязва се също по този начин, че дружно с други тържища продължава следенето на придвижването на токените.

Швейцарската криптоплатформа Bancor е основана през 2017 година Тя работи на правилото на блокчейн платформата Ethereum, като дава опция на ползвателите да основават свои токени и да ги обменят в границите на платформата.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР