Хакери продължават да пускат в мрежата интимни снимки на звездата

...
Хакери продължават да пускат в мрежата интимни снимки на звездата
Коментари Харесай

Нова порция срамни голи СНИМКИ 18+ на чародейката Роуз МакГауън плъзнаха в мрежата

Хакери не престават да пускат в мрежата интимни фотоси на звездата от сериала " Чародейките " Роуз МакГауън, сообщава телеграм-каналът Super.

44-годишната Роуз не е от най-срамежливите попрезрели холивудски хубавици и се е снимала в откровени фотосесии като тази за списание FLAUNT преди 3 години, само че фрагментите отмъкнати от хакерите, изключително първата партида, за която БЛИЦ към този момент писа, наподобяват хард порно .

През октомври т.г. Роуз МакГауън упрекна обществено продуцента Харви Уайнстийн, че я е изнасилил. В Туитър тя написа още, че един от шефовете на Амазон Студиос, което популяризира телевизионна продукция, е пренебрегнал думите ѝ, когато тя ми се оплакала от половите офанзиви на Уайнстийн.

Няколко дни след жалбите ѝ за полов тормоз, против Роуз бе издадена заповед за арест за владеене на непозволени субстанции. Случаят е от 20 януари тази година. Тогава на летище във Вашингтон багажът на актрисата минава през обикновен тест, от който излиза, че по движимостите ѝ има следи от опиати. Какви не се разкрива.

Медиите обаче оповестяват, че заповедта е от 1 февруари и Роуз е потърсена, с цел да се яви в съда във Вирджиния.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР