Хакери прекъснаха видеобрифинг, даден от адвокатите на роднини на загиналите

...
Хакери прекъснаха видеобрифинг, даден от адвокатите на роднини на загиналите
Коментари Харесай

Хакерска атака прекъсна брифинг за украинския самолет, свален от Иран

Хакери прекъснаха видеобрифинг, даден от юристите на родственици на починалите в украинския аероплан, свален от Иран преди две години, съобщи Ройтерс.
Още по темата
Хакерите прекъснали брифинга с фрагменти на кукла с остри зъби, на куче с блестящи очи, на мъж, пеещ рап с непристоен текст и на мъж, тичащ към камерата и имитиращ удар по нея. Адвокатите е трябвало да пресечен видеконферентния брифинг по зуум и след това да го възобновят, като този път случай не е имало.

Брифингът бе даден, откакто канадски съд постанови Иран да изплати 107 милиона канадски $ (84 милиона щатски долара) на фамилиите на шест души, починали в самолета, свален от Корпуса на гвардейците на Ислямската гражданска война.

Адвокати на околните на жертвите споделиха, че не могат да вършат догатки кой стои зад хакерската офанзива на брифинга им.

При свалянето на самолета починаха 176 души, измежду които 55 канадци и 30 души с позволение за непрекъснато престояване в Канада.

Иран призна, че е свалил самолета и сподели, че е била позволена опустошителна неточност от иранските сили, които са били под паника по време на борба със Съединени американски щати, показва Ройтерс.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР