Хак-енд-слаш играта Berserk and the Band of the Hawk дебютира

...
Хак-енд-слаш играта Berserk and the Band of the Hawk дебютира
Коментари Харесай

Година по-късно, Berserk все още няма нито един пач, но се продава на пълна цена

Хак-енд-слаш играта Berserk and the Band of the Hawk дебютира в Steam на 21 февруари 2017 година Без изненада, като огромна част от всички игри, това е издание, предопределено за конзоли – поредицата е обичайно PlayStation заглавие и самата Berserk and the Band of the Hawk има версии за PS3, PS4 и PS Vita.

Ако обаче сте имали нещастието да си я купите за районен съд, вероятно сте претърпели 12 разочароващи месеца с отсъствието на каквато и да било поддръжка от Tecmo Koei.

За цялата година на пазара, Berserk and the Band of the Hawk не е получила нито един пач и е в същото тъпо положение, в което бе и в деня на премиерата си. районен съд портът се отличава с ужасяваща оптимизация както в графично, по този начин и в геймплей отношение. Управление с мишка и клавиатура въобще не е планувано и даже иконите в интерфейса демонстрират единствено и само геймпад знаци. Environment настройката в графичното меню продължава да е бъгната и при High играта се трансформира в слайдшоу. Дори мощни видео карти не са в положение да обезпечат постоянни 60 фрагмента в секунда.

Още по-странното е, че и досега играта се продава на цялостна цена от 60 евро – сума, която наподобява невероятна на този стадий и в това положение.

Проблеми с оптимизацията имаха портовете на други японски игри като Nier: Automata и Nioh , само че по-късно те бяха най-малко отчасти оправени.

Berserk and the Band of the Hawk обаче е от различен издател и той явно няма желание да направи каквото и да било.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР