Хак-енд-слаш екшънът Let It Die вече няма да бъде достъпен

...
Хак-енд-слаш екшънът Let It Die вече няма да бъде достъпен
Коментари Харесай

PS4 ексклузивът Let It Die идва за PC

Хак-енд-слаш екшънът Let It Die към този момент няма да бъде наличен единствено за притежателите на PlayStation 4 . Студиото Grasshopper Manufacture и GungHo Online Entertainment ще пуснат районен съд версията на играта си в Steam тази есен.
Let It Die е типичната Suda51 игра – шантава, сюрреалистична и с изненадващо добър геймплей под всичко това. В нея поемате ролята на измъчена душа на покойник, която би трябвало да се изкачи до върха на кула, цялостна с клопки и врагове. Първоначално героят ви носи – безусловно – единствено долни гащи, по тази причина първите мигове са отдадени на това да си намерите облекло и екипировка, с цел да оцелеете. Освен оръжие ви би трябвало и храна, тъй като и безплътните би трябвало да се хранят.

Всичко това става под управлението на Смъртта, наречена Uncle Death, която кара скейтборд. Да, в случай че сте играли другите заглавия на Suda51, това не би трябвало да ви изненада.

Когато умрете, стартирате от първия етаж, само че героят ви става фантом, който посещава игрите на останалите играчи.

Let It Die се оказа известна и през април 2018 година към този момент беше свалена над 4 милиона пъти. Вероятно районен съд версията единствено ще усили тази численост.

Междувременно Grasshopper работи по екшъна Travis Strikes Again: No More Heroes, до момента в който GungHo са заети с Ninjala . И двете заглавия се вършат за Nintendo Switch.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР