Хаго Бабикян съобщи във Фейсбук, че ще съди жалкия сайт

...
Хаго Бабикян съобщи във Фейсбук, че ще съди жалкия сайт
Коментари Харесай

Хаго Бабикян съобщи, че ще съди ”жалкия сайт” на г-н Недялков за клевета

Хаго Бабикян заяви във Facebook, че ще съди ”жалкия уебсайт ” на господин Недялков /бел. ред. Недялко Недялков от ПИК/ за клюка. Ето какво написа той:
Когато низостта в публицистиката доближи своя пик е време за щик. Зад 111-тото ни място по независимост на словото са и случаи като моя, в които колаж от 2 свалени фотоси в интернет и няколко фрази неистини биват превърнати в сензационна вест. Въпросният фейсбук първоизточник до преди няколко дни бе със фотография на журналиста Лияна Панделиева, която удостовери тази корист.

Когато очевидно не си там, с цел да работиш публицистика с нравственос, морал и обективност се стига и до това да крадеш идентичност. Кафяво и поръчково.
Много обичам Гърция. Бил съм много пъти и отново мисля да вървя. Дори учих старогръцки в миналото. За зла орис нямам там вила за 180 000 евро. Затова пък посоченият парцел се предлага чартърен в нета. Пожелавам на господин Недялков да го посети откакто осъдя жалкия му уебсайт за клюка. С общителното подпомагане на адв. Николай Хаджигенов

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР