Хъдсън е носителка на Оскар от 2006 г. за филма

...
Хъдсън е носителка на Оскар от 2006 г. за филма
Коментари Харесай

Нов член в елитния клуб EGOT – носители на „Еми”, „Грами”, „Оскар” и „Тони”

Хъдсън е носителка на „ Оскар ” от 2006 година за кино лентата Dreamgirls, има две награди „ Грами ” и предходната година сграбчи „ Еми ” като изпълнителен продуцент на интерактивната анимация „ Баба Яга ”. Спечелената в неделя премия „ Томи ” ѝ отвори вратите на EGOT, чиито членове са едвам 17. Дженифър Хъдсън е втората афроамериканка в клуба, след Упи Голдбърг.

С премия „ Томи ” за изцяло творчество беше удостоена Анджела Лансбъри. За страдание, 96-годишната английска легенда на сцената и екрана, позната най-много от сериала " Убийство по сюжет ", не участва на церемонията в Ню Йорк, с цел да одобри персонално премията си.

Водеща на събитието беше актрисата Ариана Дебоуз, която завоюва „ Оскар ” по-рано тази година за ролята си в новата кино версия на „ Уестсайдска история ”. Тя откри шоуто с поклон към класическите мюзикъли, в това число Cabaret, The Sound of Music, Hamilton и Rent и завоюва комплиментите на развлекателният уебсайт Deadline, който изрази усещанията на публиката с думите „ Всичко най-хубаво за неудържимата Ариана Дебоуз “.

Седемдесет...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР