Хаджидимово. Народни представители от ПГ на БСП за България“ посетиха

...
Хаджидимово. Народни представители от ПГ на БСП за България“ посетиха
Коментари Харесай

Хаджидимово с призив към БСП: Само вие можете да върнете децата ни от чужбина

Хаджидимово. Народни представители от ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ посетиха Хаджидимово, с цел да показват плана „ Визия за България “ и да обсъдят с локалните хора наболели проблеми. Това оповестиха от пресцентъра на Народно събрание на Българска социалистическа партия . „ Направете по този начин, че нашите деца да се върнат от чужбина. Само вие можете да ги върнете! “, обърнаха се присъстващите на срещата към депутатите от левицата. „ Промяната ще пристигна, тъй като има доста хора, които я желаят. За нас няма подозрение, че ръководещите си отпътуват. Ние сме пристигнали да приказваме за бъдещето, а не за ГЕРБ - те са в предишното “, съобщи националният представител Пенчо Милков. Според него би трябвало страната да се ангажира с цялостна политика за района. „ Във „ Визия за България “ сме подхванали ограничения, с които да дадем подтик на земеделието и тютюнопроизводството. Стимулиране на младите фермери, ограничение на дотациите за огромните производители, с цел да не се ощетяват по-малките. Скъсяване на веригата от производството до пазара, както и въвеждане на квота на български артикули в огромните вериги магазини “, уточни Милков. Според него е належащо почтеност и усърдие и младежите ще се върнат в родината си.
Народният представител от левицата Петър Витанов засегна казуса с неравенството. Според него в България той е доста остър. „ Тук има една доста дребна група хора с извънредно високи приходи и една голяма маса небогати хора. Ние сме уверени, че можем да върнем страната на мястото ѝ – страна, която да контролира пазарите и да отстрани тази бездна сред бедните и богатите “, сподели още Витанов. Той разяснява, че има доста членове на ГЕРБ, които не са удовлетворени от държавното управление на Борисов. Според него това е повода да се подвигат заплатите на администрацията. „ Или гласуваш за ГЕРБ, или напускаш “, обясни метода на ръководещите той.
Народният представител от „ Българска социалистическа партия за България “ Цветан Топчиев е на мнение, че страната се ръководи еднолично и има властнически режим. „ Поискахме предходната година преизчисление на пенсиите, ръководещите отхвърлиха предлагането. Раздадоха нерегламентирано и скрито милиони, само че животът на хората не стана по-добър “, разяснява той. Топчиев акцентира, че не се прави нищо за развиване на селските райони. „ Еврокомисарят Мария Габриел не си е мръднала пръста един лев да има в Хаджидимово, макар че е от тук “, добави той.
Председателят на Българска социалистическа партия Хаджидимово Костадин Караянев съобщи, че Българска социалистическа партия потегля с смяна и младите депутати от левицата са явен образец за това. „ Визия за България “ е напълно нов модел за ръководство на страната “, акцентира той. Като главен проблем уточни обезлюдяването на района, поради ниски приходи и заминаването на младежите в чужбина
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР