Хаджи Мухейлиф Фархуд ал-Мансури, роден през 1919 г., решил да

...
Хаджи Мухейлиф Фархуд ал-Мансури, роден през 1919 г., решил да
Коментари Харесай

103-годишен се ожени за 37-годишна, защото иска още деца

Хаджи Мухейлиф Фархуд ал-Мансури, роден през 1919 година, решил да се ожени за трети път, тъй като желае да има повече деца, заяви Arab News.

103-годишният иракчанин, който към този момент е татко на 15 деца и на стотици внуци желал още веднъж да се врече във безконечна честност, откакто втората му брачна половинка го напуснала. Избраницата на столетника е 37-годишна жена, а церемонията се състояла при започване на април, предава БГНЕС.

Един от синовете на Ал-Мансури споделя, че татко му изчакал няколко месеца, с цел да се завърне втората му брачна половинка, само че в последна сметка се решил на трети брак едвам, откакто това не се случило. Самият столетник твърди, че не желае нищо от децата си, а единствено се моли „ да ги благослови Всевишният и да не го оставят “.

Оказва се обаче, че мъжът надалеч не е най-многодетният татко в фамилията. 72-годишният му наследник има 33 деца от девет брака.

По-рано беше обявено, че студентка от Мианмар се влюбила в 57 години по-възрастен от нея пенсионер. Момичето се пробвало да откри в интернет богат жених, само че в последна сметка се влюбила в елементарен възрастен мъж, който е академични учител.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР