Хъдърсфийлд – Манчестър Сити 1:0, след 45 минути, на „Джон

...
Хъдърсфийлд – Манчестър Сити 1:0, след 45 минути, на „Джон
Коментари Харесай

Хъдърсфийлд - Манчестър Сити 1:0 /първо полувреме/

Хъдърсфийлд – Манчестър Сити 1:0, след 45 минути, на „ Джон Смит‘с стейдиъм “.

Манчестър Сити имаше превес през по-голямата част от първото полувреме. Още в 7-та минута след центриране в наказателното поле на Хъдърсфийлд Венсан Компани стреля с глава, само че неопределено в навън.

Серхио Агуеро означи гол в 14-та минута, само че попадението не бе зачетено поради засада на аржентинския футболист.

Томи Смит насочи удар от разстояние в 17-та минута, само че топката мина над напречната греда на вратата на Едерсон.

Манчестър Сити провежда отлична офанзива в 30-та минута, когато Лерой Сане комбинира с Кевин Де Брюин в наказателното поле на домакините. Белгиецът обаче се засуети и не нанесе завършващ удар.

Давид Силва комбинира със Серхио Агуеро в 35-та минута, само че завършващият удар на аржентинеца не бе прецизен.

Давид Силва взаимодейства със Серхио Агуеро в 38-та минута, след което аржентинецът стреля, само че Льосъл избави удара му. При добавката Рахийм Стърлинг стреля неопределено.

Хъдърсфийлд пропусна доста добра опция в 41-та минута, когато Занка Йоргенсен стреля, само че настрана от десния дирек на вратата на Едерсон.

Кайл Уокър центрира в наказателното поле на Хъдърсфийлд в 43-та минута, след което Фернандиньо овалдя топката, само че ударът му бе доста неакуратен в навън.

Компани можеше да си вкара безразсъден автогол в първата минута на добавеното време на първата част. След центриране от корнер белгиецът стреля с глава, само че прати топката над напречната греда на вратата на Едерсон.

Хъдърсфийлд въпреки всичко съумя да вкара гол в заключителните секунди на първото полувреме. След центриране от корнер в наказателното поле на „ жителите “ Отаменди не се ориентира добре и топката рикошира в рамото на аржентинския бранител, след което влетя във вратата на Едерсон.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР