HackAUBG е вторият хакатон, провеждан в Благоевград, в кампуса на

...
HackAUBG е вторият хакатон, провеждан в Благоевград, в кампуса на
Коментари Харесай

Хакатонът HackAUBG събира IT ентусиасти в Благоевград между 23-ти и 25-ти март


HackAUBG е вторият хакатон, провеждан в Благоевград, в кампуса на Американския университет след HackBlagoevgrad. Тази година събитието ще се организира сред 23-ти и 25-ти март. Отбори сред 2-ма до 5-ма участници ще се състезават за челните места, проектирайки и защитавайки своите софтуерни и/или хардуерни планове на тематика, оповестена при започване на самото събитие.

Наградата за първо място е 3000 лева, за второ – 2000 лева, а за трето – 10000 лева Журито, оценяващо участниците, ще се състои от професори и учени от известни просветителни институции у нас като Американския университет в България и академията Телерик. В уебсайтът на събитието можете да се запознаете с биографиите на членовете на журито.

За реализирането на събитието спомагат над 10 спонсора от IT бранша у нас. Освен финансово, те оказват помощ с ноу-хау, най-хубави практики и експерти, които ще се включат като ментори. HackAUBG е отворен за програмисти, дизайнери, бизнесмени и запалянковци изцяло гратис. Регистрацията става през уеб страницата на събитието. На същия уеб страница, както и на страницата на The Hub във Facebook, може да следите за последни обновления по HackAUBG.

Зад организационния екип на хакатона стои студентският клуб по високи технологии и предприемачество – The Hub – дребна група студенти с голямото предпочитание още веднъж да преживеят вълненията, свързани с семейството на огромно и значително IT събитие на територията на университета. С убедеността, че с помощта на HackAUBG ще се даде старт на голям брой новаторски хрумвания и артикули, те събират на едно място съидейници и другари.

Въпроси могат да бъдат задавани на електронната поща [email protected] или на страницата във Facebook.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР