Хабиб Нурмагомедов вярва, че последните няколко години от неговата кариера

...
Хабиб Нурмагомедов вярва, че последните няколко години от неговата кариера
Коментари Харесай

Хабиб: Аз съм най-доминиращият шампион в UFC

Хабиб Нурмагомедов има вяра, че последните няколко години от неговата кариера са били най-доминантите в историята на UFC. Нурмагомедов напомни на всички борбата си против Рафаел дос Аньос, след която получи тежки травми и отсъства цели 2 години от осмоъгълника. " The Eagle " трябваше да запише цели 9 следващи победи, с цел да получи късмет за купата.

Нурмагомедов съумя да завоюва пояса с победа над Ал Якуинта, а по-късно го отбрани два пъти против Конър Макгрегър и Дъстин Поире. Той доминираше в срещите и съумя да пречупи своите съперници. Хабиб трябваше да се бие преди няколко дни с Тони Фъргюсън, само че се отдръпна, а събитието пропадна. Ето какво показа Хабиб в обществените мрежи за това, което се случи с него в последните години:
" Точно преди 4 години, откакто завоювах 6 дуела поред, бях доста покрай колана. Тогава обаче получих доста сериозна травма в коляното и боецът, който разпилявам на това видео стана първенец. След това получих още едно скъсване на коляното по време на завръщането ми. Последва фрактура на реброто, след което можех да се върна едвам след 2 години. Но това, което се случи след завръщането ми, е история, която ще бъде запомнена като най-доминиращите 4 години в историята на UFC. Никой не може да спори с тези обстоятелства, някой го харесва, а някой не, само че забавното е, че ще продължим да вървим напред с позволението на Аллах. "

Нурмагомедов ще се завърне през август или септември, с цел да брани купата против побдителя от срещата сред Фъргюсън и Гейджи.

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР