Хабиб Нурмагомедов ще остане в пенсия, въпреки че Дейна Уайт

...
Хабиб Нурмагомедов ще остане в пенсия, въпреки че Дейна Уайт
Коментари Харесай

Хабиб: Дейна Уайт винаги ще ме тормози за завръщане

Хабиб Нурмагомедов ще остане в пенсия, макар че Дейна Уайт мощно има вяра в противоположното. 32-годишния дагестанец се срещна с политици в родния си Дагестан и показа пред медиите, че повече няма какво да потвърждава. " The Eagle " извърши своята цел, която беше да стигне до върха.

Миналия месец той съумя да победи Джъстин Гейджи и записа статистика 29-0 в ММА. Няколко дни по-късно Нурмагомедов оглави p4p ранглистата на UFC и стана номер 1 в света. Непобедения войник разгласи, че се отдръпва от ММА, само че клюки за негово завръщане към момента се появяват.

Това обаче в никакъв случай няма да спре и Хабиб го осъзнава. Той счита, че постоянно ще го ухажват за завръщане, само че е безапелационен, че такова няма да има. Ето какво показа Хабиб пред медиите:

" Винаги ще има клюки за мое завръщане в ММА. Дейна Уайт и тези, които го заменят постоянно ще желаят от мен да се удрям. Всичко е за парите, гледанията и интереса от страна на медиите. Сигурен съм, че ще продължат да ме преследват. Приключваш една борба, а почитателите незабавно стартират да приказват за последваща. Те постоянно желаят шоуто да продължи. Аз нямам проекти да продължа да се удрям.

Какво ще реализира с още 1 борба? Ще се появи нов кандидат, който е в серия от 7-8 победи. Поредния герой с добър страйкинг. Това е история до безкрайност. Мога да се удрям до 40-45 години като Фьодор Емеляненко, само че аз реализирах задачата си, която беше да стигна върха. С кого да се удрям? Вече изпълних задачата си. Разбира се, аз съм във върхова форма и мога да изкарам още доста пари, само че към този момент имам други цели. Ще изкарвам пари от други места. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР