Хабиб Нурмагомедов мечтае неговата ММА организация да надмине UFC и

...
Хабиб Нурмагомедов мечтае неговата ММА организация да надмине UFC и
Коментари Харесай

Хабиб Нурмагомедов мечтае да изгражда бойци за UFC

Хабиб Нурмагомедов мечтае неговата ММА организация да надмине UFC и да стане номер 1 в света. Преди няколко дни той закупи дагестанската ММА организация GFC и я преименува на EFC. " The Eagle " желае да реализира сделка с UFC и да урежда контракти на тези бойци, които станат първенци в неговата организация и защитят купата си няколко пъти.

Подобна сделка има сред UFC и съветската промоция М-1. Хабиб даде 1 милион $ за своята организация и ще приказва с Дейна Уайт, с цел да излъчват неговите галавечери по UFC Fight Pass. Следващия месец двамата ще се срещнат в Абу Даби и ще разискват доста тематики, а най-важната е неговото бъдеще като войник в организацията. Ето какво показа Хабиб за своята организация:

" Имах това предложение към Дейна Уайт. Исках да направя контракт с UFC Fight Pass, с цел да излъчвам борби на EFC там. Нещо като техния контракт с М-1, само че малко по-различен. Исках да обсъдим броя на отбраните на купата, които един войник на EFC би трябвало да направи, с цел да влезе в UFC. Например, даден войник подписва за шест борби.

Ако завоюва и отбрани купата си няколко пъти, ще му осигурим контракт с UFC. След това, откакто подпише с тях, ще го последваме там и ще се грижим за неговите проблеми. Не е загадка, че всички желаят да влязат в UFC. Други промоции желаят бойците им да останат. Не желая това. Искам EFC да бъде стартовата площадка за международната сцена. Трябват ни най-малко 10 години, с цел да бъдем по-добри от UFC, тъй че нямаме тези цели. Ние се стремим да станем едни от най-хубавите в света. "
View this post on Instagram

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР