Х убавата усмивка е като добрата визитка – всеки я

...
Х убавата усмивка е като добрата визитка – всеки я
Коментари Харесай

Съвременната естетична стоматология е бърза и неинвазивна

Х убавата усмивка е като положителната визитка – всеки я вижда и запомня и нея, и нейния притежател. Красивите и здрави зъби ни дават самочувствие и убеденост, а оттатък това ни разрешават да водим и същински пълностоен живот – да се храним добре и да се любуваме на живота. За страдание, животът не е еднообразно обективен и по тази причина не всеки от нас е талантлив с естествено красиви и здрави зъби, а оттова и с хубава усмивка. Понякога се постанова спомагателна профилирана интервенция и грижи, с цел да реализираме сияйната усмивка, за която мечтаем.

Обърнахме се към доктор Бранимир Кирилов, един от водещите имплантолози и орални хирурзи в България и притежател на дентална клиника MEDICAL DENT, с цел да получим настоящи рекомендации за това по какъв начин да поддържаме красива усмивка и здрави зъби, а в случай че се наложи – и какви процедури в региона на денталната медицина да изберем.
 d
Кой е най-подходящият способ за реализиране на съвършената усмивка, в случай че тя не ни е дадена по рождение?

Няма повсеместен модел на работа в тази посока. Със сигурност е нужна модерна инсталация, новаторски метод и технологии, както и опит на експерта, тъй че да се извърши най-точно нужното обмисляне за всеки самостоятелен случай.

Всеки пациент изисква самостоятелен метод за решение на неговия проблем. Например, когато приказваме за хармония доста постоянно се изисква зъбите да бъдат подредени вярно. Друг случай може да изисква слагане на фасети и оформяне на венечната рамка – просто случаите са в действителност самостоятелни.

За какъв брой време можем да забележим по този начин мечтаните резултати?

Продължителността е строго самостоятелна според от стъпките, които са нужни за постигането на задачата. Периодът варира от сложността на случая и нужните корекции, дали те са единствено на зъбите или и на венците, само че в случай че би трябвало да обобщим - от 7 дни до 4-5 месеца, в случай че има включена и хирургична интервенция за оформяне на венечната рамка.

От скоро в предлагаме услуга за заети хора с претрупан график. Осигуряваме самостоятелен екип и кабинет за работа единствено с един пациент, тъй че за оптимално малко време да правим даже и най-сложната смяна във вашата усмивка, а клиничният опит и най-съвременна инсталация в денталната клиника спомагат това да се случи.
 f
Какви са международните трендове в региона на естетичната дентална медицина?

Тенденциите най-много включват модерни и новаторски решения за реализиране на мечтаната усмивка с минимално инвазивни и щадящи способи. Отдавна зъболекарите не вършат просто едни красиви зъби - те сбъдват фантазиите ви, дават ви ново самочувствие.

Живеем във време, в което условията към нас стават все по-високи. Добрата ни обществена акомодация значително зависи и от това да имаме красива усмивка. Съвременната естетична дентална медицина може да промени живота на всеки човек вечно и за по-добро, без това да му коства доста време или неприятни чувства, тъй като новите способи и техника на работа го разрешават изцяло.

Кое е новаторското и особеното в модела на работата, което ви отличава от всички останали дентални клиники?

От тази година в въведохме един извънредно новаторски нов модел на работа в естетичната ни стоматология, който се базира на опцията на пациента да избира експерта, който желае да го лекува. Това е чужд до този миг модел, който е извънредно сполучливо прилаган в някои от най-големите дентални клиники по света. Той дава неповторимата опция да бъдете в клиниката на която имате доверие, само че да изберете експерт, който не работи при нас, само че вие държите на неговия жанр на работа и професионализъм. подсигурява за крайния резултат, предоставяме безупречни условия на лекуване съобразени с последните условия на международната дентална медицина като съоръжение, техника, материали и осигуряваме за вас стремежи експерт.
 f
Дълготраен ли е резултатът, що се отнася до естетичните стоматологични процедури?

Ние даваме 10 години гаранция на всяко едно решение, осъществено от нашите експерти по естетична стоматология в. След привършване на процедурите по сдобиване с мечтаната усмивка е значимо обаче да не се не помнят периодическите визити за общи прегледи и своевременен надзор. Редовната профилактика и професионалното разчистване са ключът към здравите и красиви зъби.

С тази цел ли създадохте и център за дентална хигиена?

Там се грижим за поддръжката и дълготрайните резултати. Иска ни се българите да имат достъп до по-добра профилактика и по този начин да допринесем в допълнение за това да не се стига до тежки лекувания от задълбочили се проблеми.

Целта ни е посредством центъра да култивирамe у хората друго отношение към поддържането на денталното здраве, профилактика и хигиена. Истината е, че в случай че се грижим за зъбите си два пъти в годината, няма да стигнем до скъпоструващи и мъчителни интервенции.

Например, знаейки по какъв начин вярно да се грижим за зъбите си, когато имаме брекети или импланти, можем да предотвратим нежелани странични резултати и затруднения и можем да удължим живота на постигнатите резултати. Също по този начин, в случай че имаме парадонтоза, можем да я лекуваме и да понижим степента на болестта посредством професионално разчистване, осъществено по специфичен протокол.

Хората постоянно споделят: “Имам неприятни зъби, непрестанно се скапват, имам кариеси всякога, когато отида на ортодонт!”, а това най-често е в резултат на неприятна орална хигиена и неправилна грижа за зъбите.
 d
Каква е задачата ви като експерт и притежател на дентална клиника?

Мисията ни постоянно е била и продължава да бъде една - да дадем достъп до качествено опазване на здравето на хората живеещи в България и по този метод да допринесем за по-доброто здраве на зъбите. Смятам, че през годините променихме модела, създадохме друго отношение към денталната просвета и въведохме доста нови способи и технологии, които изнесоха зъболечението в България на едно качествено друго равнище, конкурентно на това в доста страни по света.

А в този момент всеки, който мечтае за красива усмивка, може да получи безвъзмездна консултация в, отдадена на естетичната стоматология в от 12 до 17 април, от 10 до 19 часа. Запишете си час на телефон 02/4738798 или от уеб страницата на клиника
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ съдебна експертиза --> Не пропускай
Създадено за Medical Dent
Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниТогава часовниците се реалокират с един час напредШофьорът е задържанМомчето умря от пострадванията си след сборичкване на 8 юли 2017 г.Това стана известно на конференция в Столичната общинаЛекарите в „ Св. Анастасия ” – на кръстопът сред любовта и дългаРазказ за живота в „ империята на страха ” – пандизът, в който е пратен Алексей НавалниАз министър на Борисов не съм бил. Бях министър на Реформаторския блокПовече от 2500 души са убити, а 700 000 са напуснали домовете си от началото на ислямисткия протест през 2017 година " Следващите генерации няма да ни простят, че сме пропуснали тази огромна опция ", съобщи министър председателят на среща с министъра на външните работи на Република Северна Македония Буяр ОсманиТова бе обявено от френското министерство на здравеопазванетоДиректорът на „ Пирогов ” счита,ч е би трябвало да има стягане на меркитеТе плашат с протест на образователния процесЛидерът на ВОЛЯ счита, че не е нужно ново затваряне на държаватаГотов ли е туристическият отрасъл за летния сезонВижте обяснението на женатаКъде снежната завивка ще доближи 10 см.От мрежата Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР