H&M представи поредната си колекция, която е в колаборация с

...
H&M представи поредната си колекция, която е в колаборация с
Коментари Харесай

H&M представи колекция с GP & J BAKER

H&M показа следващата си сбирка, която е в колаборация с различен прочут бранд. Този път изборът е GP & J BAKER - английска марка с история от 1884 година

Тя предлага артикули за дома от текстил. Елементите, които са се трансформирали в тяхна запазена марка през годините, в този момент намират място върху модели на H&M.

 Снимка 371466

Акцентът в сбирката са принтовете, с които GP & J BAKER разнообразява интериора. Някои от най-интересните оферти на марката в този момент се материализират в дамски модели.

Сред определените принтове са Magnolia, Oriental Bird, Blossom, Hydrangea bird, Fretwork - едни от най-предпочитаните за интериора в доста английски домове.

 Снимка 371488

Освен с принтовете си, сбирката се отличава с сантиментални модели, нежни и издължени силуети и внимание към детайлите - дантела, балон-ръкави, подчертани плещи и други.

 Снимка 371486

" Моделите от сбирката са женствени, носещи нотка на праволинеен жанр, подобаващи за всяка дама, която обича модата и показва себе си посредством нея ", заключва шефът на дизайн отдела на H&M.

 При кои марки облеклата не дават отговор на размера
При кои марки облеклата не дават отговор на размера

Zara, H&M, Asos, Next - всички са тук

Колекцията към този момент е налична онлайн на уеб страницата на H&M, както и в определени магазини на марката.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР